KONTAKT

Konversett är ett samarbete mellan Mattias Andersson på Framgångsföretaget AB och Anna Lindblom på designbyrån Prägel by Anna. 

Vi ser fram emot kontakt och samarbeten – så lyft luren eller maila så ser vi till att svara nästan omgående. 

_______________________________________________________________

 

Jag heter Mattias och driver Framgångsföretaget AB [556958-5085].

Min affärsidé är att göra sådant som är roligt och sova gott om natten. Det har fungerat med hyfsat resultat. Rent konkret är det guideverksamhet och produktutveckling samt lite lägenheter och mindre skrivuppdrag som gäller. Jag har tagit en del produkter till marknad. Nu är det dags för Konversett att se dagens ljus och mörkrets månsken. Det kommer att bli utmärkt. Vore trevligt om ni är med på resan. Ta gärna en titta på www.framgangsforetaget.se för mer äventyr. Jag är övertygad om att vi kan hitta på roliga saker tillsammans. 

 

Jag heter Anna. Mitt företag heter Prägel by Anna [750325-0321].

Kanske borde jag ha anat redan som 9-åring att jag skulle jobba med kreativitet och form då jag vann min första designtävling på Legoland. Men det var först efter studier i de mest spridda ämnen som jag till slut hittade hem och sedan 20 år tillbaka arbetar jag som grafisk formgivare. Jag brinner för grafisk formgivning i alla sammanhang, vare sig kunden behöver en ny logotyp, ett magasin eller en servett. Och tävlingarna heter numera Publishingpriset (2:a plats 2017 och 3:e plats 2016 med The Arctic Lifestyle Magazine) samt Jakten på Storsäljaren (vinnare 2018). Välkommen in på www.pragel.se så berättar jag mer.