Nyheter

Världens bästa lärare

Världens bästa lärare
Jag minns min första skoldag med nyköpt Fjällräven och sånt här bänkpapper man skulle vika och hålla på med så det blev snyggt i skolbänken. Det var jag tämligen värdelös på - det var roligare med fotboll. Nu har kidsen slutat plugget och sommerlov är i stundande. Vi tackar alla goda lärare med en bild.   

Midsommartårta

Midsommartårta
Vi på Konversett hoppas ni har mått bra och haft en trevlig midsommarhelg samt njutit av årets ljusaste dag. Har du en kompis du inte sett på länge och vill äta tårta med så passar ett gäng konversetter alla tiders till konversationen. 

Fin Skyltning

Fin Skyltning
Vi blir så glada över den fina skyltningen i en av butikerna. Tack!

Finfina Etiketter

Finfina Etiketter
Finfina små etiketter har nu kommit. Nu åter står klisterverksamhet.     

Trojkan av Jättar

Trojkan av Jättar
Det har börjat pipa i telefonen och email har gått varma med glada tillrop och gratulationer. Se har det varit några inslag i media om den lilla produkten Konversett. Förhoppningsvis börjar ett par jättar mullra nästkommande dagar. Ser fram emot ett par positiva inköpsbesked.  Så gör det lätt och rätt med Konversett. 

Jubilar på Marknaden

Jubilar på Marknaden
Nu har vi finfina Jubilar redo för leverans. En riktad konversett till folk som fyller år och ska fira någonting. Jubilar på bordet borgar för många skratt och underfundigheter. Det är dags att bejaka samtalet och bejaka det länge och väl. 

SWISH - 1233457504

SWISH - 1233457504
Förutom att det går att handla med Mastercard och Visakort och Paypal så har vi naturligtvis också SWISH och numret är 1233457504. Fiffigt. Swish Swoosh.   

VÄLKOMMEN

VÄLKOMMEN
Jaha. Då kan vi äntligen börja prata om Konversett och det känns så skönt att få börja sprida det hela. TV-debuten avklarad och naturligtvis klipptes det en hel del och måhända får man stå ut med en del gliringar. Men det är helt OK om resultatet blir en kommunikativ storsäljare. VÄLKOMMEN.