Nyheter

Väntan är Över

Väntan är Över
Konversett är en UTMÄRKT liten fiffig produkt för er som söker nya och lönsamma produkter till era butiker och som Återförsäljare. Den säljer sig själv och med god marginal.  Det är en prisbelönt Konverstations Servett [Konversett] :-). 40 unika per enhet.  Finns i fyra olika varianter: Orginal Jubilar Möhippa Kompis Ta gärna en titt eller kontakta oss så bereättar vi mer! 

KONVERS...ETT

KONVERS...ETT
En bjudning utan en konversett är ungefär som ett bibliotek utan böcker! Tas oss itne på ordern utan överbevisa er själva. Denna enkla men geniala produkt skänker klokhet och konversationsgläde på en och samma gång. Just nu har vi utmärkta erbjudanden. Packat och klart. Leverans inom 1-3 dagar. Den givna kioskvältaren på sittningar och bjudningar. 

Utmärkt för Återförsäljare - Bra Marginal

Utmärkt för Återförsäljare - Bra Marginal
Konversett finns i fyra olika varianter och är ett prisbelönt kommunikativt verktyg som passar både när svärmor kommer på besök och när det vankas möhippa och när världsproblem ska lösas eller skapas. 40 olika och unika diskussionsämnen på en servett. Så gör det lätt och rätt med KONVERSETT [Konversation+Servett] Orginal! FINNS ÄVEN I MÖHIPPA OCH KOMPIS OCH JUBILAR

Sensommarens Smällkaramell

Sensommarens Smällkaramell
Lilla  utmärkta konversett passar ypperligt till kommande kräftkalas och surströmming! Överraska vänner och bekanta med denna unika och prisbelönta produkt. Både för att torka mungipan och för den tafatte kommunikatören. Tryck och beställ ett tjog. 

Midsommartårta

Midsommartårta
Vi på Konversett hoppas ni har mått bra och haft en trevlig midsommarhelg samt njutit av årets ljusaste dag. Har du en kompis du inte sett på länge och vill äta tårta med så passar ett gäng konversetter alla tiders till konversationen. 

Fin Skyltning

Fin Skyltning
Vi blir så glada över den fina skyltningen i en av butikerna. Tack!

Finfina Etiketter

Finfina Etiketter
Finfina små etiketter har nu kommit. Nu åter står klisterverksamhet.     

Jubilar på Marknaden

Jubilar på Marknaden
Nu har vi finfina Jubilar redo för leverans. En riktad konversett till folk som fyller år och ska fira någonting. Jubilar på bordet borgar för många skratt och underfundigheter. Det är dags att bejaka samtalet och bejaka det länge och väl. 

SWISH - 1233457504

SWISH - 1233457504
Förutom att det går att handla med Mastercard och Visakort och Paypal så har vi naturligtvis också SWISH och numret är 1233457504. Fiffigt. Swish Swoosh.   

VÄLKOMMEN

VÄLKOMMEN
Jaha. Då kan vi äntligen börja prata om Konversett och det känns så skönt att få börja sprida det hela. TV-debuten avklarad och naturligtvis klipptes det en hel del och måhända får man stå ut med en del gliringar. Men det är helt OK om resultatet blir en kommunikativ storsäljare. VÄLKOMMEN.